Pistacijos yra geros, bet cukruotas pistacijos?! Labai gerai. Tai puikus saldus, riešutinis, universalus užpilas viskam – nuo salotų iki šerbetų (receptas bus pateiktas netrukus!).
Premija? Ši versija yra natūraliai saldinta ir reikalauja tik 4 ingredientai ir 20 minučių. Leiskite mums parodyti jums, kaip tai daroma!
Šios paprastos cukruotos pistacijos prasideda nuo žalių pistacijų su klevų sirupu, kokosų cukrumi ir vanilės ekstraktu. Klevų sirupas ir kokosų cukrus kartu sukuria puikų padažo kiekį ir natūralus saldumaso vanilė suteikia skoniui šiek tiek niuansų.
Neprivalomas žiupsnelis jūros druskos suteikia šioms cukruotoms pistācijām subtiliai sūraus atspalvio, o tai paryškina!
Tada paskirstome jas ant pergamentu išklotos kepimo skardos (kad būtų lengviau nuvalyti) ir užtikriname, kad pistacijos liestųsi, kad susidarytų traškus „trapus“ efektas. Greitai patekę į orkaitę, jie yra kvapnūs (mmm, karamelė!), lengvai burbuliuoja ir šiek tiek tamsesni.
Sunkiausia dalis paliekama paskutiniam: leiskite jiems visiškai atvėsti, kad jie sukietėtų ir būtų pasiruošę suskaidyti į gabalus!
Tikimės, kad jums patiks šios cukruotos pistacijos! Jie yra:
Riešutas
Miela
Traškus
Greita ir paprasta
Natūraliai saldintas
IR TAIP universalus!
Šias cukruotas pistacijas gaminome kartu su būsimu šerbeto receptu (sekite naujienas!), tačiau jos taip pat yra skanus salotų užpilas.
Daugiau „pasidaryk pats“ salotų užpilų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker Instagram tinkle. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 5 (~ 2 šaukštai porcijos)
Neleiskite ekranui užtemti
- 2/3 puodelis žalios nesūdytos pistacijos
- 3 Valg Klevų sirupas
- 1 Valg kokoso cukraus
- 1/2 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 1 žiupsnelis jūros druska (neprivaloma)
Įkaitinkite orkaitę iki 325 laipsnių F (162 C) ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
Į nedidelį dubenį supilkite pistacijas, klevų sirupą, kokosų cukrų, vanilę ir druską (nebūtina). Gerai išmaišykite, kad susimaišytų, tada perkelkite mišinį į paruoštą kepimo skardą. Pistacijas suspauskite kartu ant kepimo skardos, kad jos visos liestųsi (bet liktų viename lygiame sluoksnyje). Kepkite 10-14 minučių, kol pasidarys kvapnus, lengvai burbuliuosis ir patamsės.
Išimkite pistacijas iš orkaitės ir atvėsinkite visiškai prieš suskaidydami į gabalėlius / atskirus riešutus ir grubiai supjaustydami, jei norite.
- Mėgaukitės jais ant salotų, ledų, šerbeto (receptas netrukus) ir dar daugiau! Likučiai laikomi sandariame inde kambario temperatūroje iki 2-3 savaičių arba šaldytuve 1 mėnesį ar ilgiau.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.
Patiekimas: 1 (dviejų šaukštelių) porcija Kalorijos: 133 Angliavandeniai: 14.9 g Baltymas: 3.3 g Riebalai: 7.5 g Sotieji riebalai: 1 g Polinesotieji riebalai: 2.4 g Mononesotieji riebalai: 3.8 g Trans-riebalų: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 2 mg Kalis: 195 mg Pluoštas: 1.7 g Cukrus: 10.9 g Vitaminas A: 14 TV Vitamino C: 0.9 mg Kalcis: 29 mg Geležis: 0.6 mg